fbpx

Filozofia NOASTRĂ

#1

CARE:

cld despre noi icon orange 1

ne pasă de confortul și siguranța copiilor și de crearea unor produse funcționale, de calitate superioară și sustenabile pentru părinți.

#2

LOVE:

cld despre noi icon orange 2

Atașament, pasiune, blândețe, bucurie – dragostea ia mai multe forme și la CLD punem dragoste în tot ce facem: în fiecare idee, design, test și colet care pleacă spre voi.

#3

DEVOTION:

cld despre noi icon orange 3

Credem în devotamentul părinților și vrem să le oferim produse de o calitate consistentă și în care pot avea încredere de la primul gângurit la primii pași și tot restul premierelor adorabile.

CINE SUNTEM

Suntem 4 prieteni care se cunosc de peste 20 de ani și suntem uniți de aceleași valori și idei.

CLD a început în 2017 și s-a bazat pe experiența noastră ca părinți.

Aceasta a fost motivația din spatele produselor noastre: să oferim variante calitative, special concepute pentru nevoile părinților, pentru a simplifica viața de zi cu zi și pentru a oferi siguranță și confort întregii familii.

despre noi image

De atunci extindem gama noastră de produse în urma dialogului între noi, cât și în urma sondajelor efectuate cu ajutorul mămicilor din parcurile din București. Am ținut să înțelegem care sunt nevoile și provocările cu care se confruntă în fiecare zi pentru a le oferi soluții comode și practice pentru aventurile zilnice.

Misiunea NOASTRĂ

Să oferim cea mai bună experiență clienților care aleg CLD:
produse calitative, completate de un suport exemplar:

despre noi icon 4

customer support 24/7

despre noi icon 5

manual de utilizare în limba română

despre noi icon 6

perioadă de garanție și post-garanție

Meniu