fbpx

Patut Multifunctional Bebelusi, inaltime ajustabila, spatiu de depozitare, roti pliabile, plasa de protectie, salteluta, CLD Care Love Devotion

SKU: CLD-82

Prețul inițial a fost: 599,00 lei.Prețul curent este: 549,00 lei. (TVA inclus)

Disponibil pentru precomandă

-8 %
customer support 24/7
manual de utilizare în limba română
perioadă de garanție și post-garanție
Share:

Descriere

 

Patutul Multifunctional CLD Care Love Devotion, are un design placut, este conceput din materiale de foarte buna calitate, stabil si ergonomic, Usor de Montat, Carat si Intretinut. Datorita conceptului constructiv, ii confera bebeluslui dumneavoastra, o pozitie confortabilala, avand spatiu sufficient.  Este mobil datorita rotilor cu pivot flexibil, ce permit o rotire  la 360 de grade , in plus se poate ajusta inaltimea sezutului in functie de nevoi. Cosul, se poate ajusta in unghiuri diferite de inclinatie, pana la 30 de grade. Baza este special coneputa in forma eliptica si rotile se pot plia, astfel ca, in functie de starea de spirit a bebeluslui, il put eti legana prin miscari usoare inainte -inapoi.

ATUURI si FUNCTII

 

– MATERIALE ECO – tesatura care imbraca cosul, este din oxford velvet, este impermeabila, tesatura este foarte fina si placuta la atingere, usoara si este in concordanta cu salteluta pe care sta bebelusul.

Un atuu foarte improtant al cosului este faptul ca lateralele sunt tip plasa si asigura o ventilatie foarte buna, evitind astfel incalzirea habitaclului si ofera o vedere buna in interior.

Husa se poate demonta pe lateral, astfel ca, daca doriti sa asezati patutul langa patul dumneavoastra, ajustand si inaltimea, aveti bebelusul la nivelul dorit si usor accesibil.

 

– SPATIU de DEPOZITARE – patutul dispune de un spatiu de depozitare, sub cosul in care sta bebelusul, in care puteti depozita lucrurile de care aveti nevoie frecvent.

 

– SUPORT CORPORAL REGLABIL pe INCLINATIE – designul ingenios , va permite ajustarea scoicii in mai multe pozitii, datorita barelor de pe lateral, care pot fi setate la 5  inaltimi diferite : 73- 82 de cm.

 

Astfel puteti aduce scoica la orizontala, pentru un somn linistitor sau ridica in functie de nevoi si starea bebelusului.

 

– COMPONENTE  DETASABILE – husa in care sta bebelusul, se poate scoate de pe cadrul scoicii si se poate spala la program scurt (40-50 minute) la o temperatura de 40 Grade Celsius.

 

– ROTI VERSATILE – rotile au un pivot ce le permite rotirea la 360 de grade, astfel patutul are un indice de manevrabilitate crescut . In plus, rotile se pot bloca, atunci cand aveti nevoie sau se pot plia si datorita bazei eliptice, puteti legana patutul prin miscari usoare inainte-inapoi.

 

– SIGURANTA si STABILITATE – datorita structurii piramidale, a profilelor tip melc si a bazei tip cadru aflata sub cosul in care sta bebelusul, patutul CLD ofera o rezistenta sporita la greutate si are o stabilitate foarte buna

 

– VERSATIL si PORTABIL – datorita modului in care este conceput, Patutul CLD , este usor de montat si demontat. Este usor de carat, oriunde pueutand fi pliat si datorita si a plasei de protectie, poate fi folosit atat afara cat si inauntru. Modul ingenios de leganare , Melodiile generate si jucarioarele interactive din partea de sus, asigura bebelusului un confort deplin, astfel ca , va puteti bucura de libertatea, de a va implica in alte activitati :, pregatirea mesei, curatenie, dus sau va puteti relaxa citind sau vazind un serial.

 

 

 

Specificatii produs:

Culoare :Gri cu cu alb

Varsta: 0-2 ani

Materiale: Oxford + Crystal soft velvet + otel + Abs

Greutate: 8.7 kg

Sarcina suportata: 25 kg

MOD oscilatii : manual

Folosit : Adormit bebelusi- eliberare parinti

SPALARE : materialele textile se pot spala la un program scurt, 40 Grade, iar componentele metalice si din Abs, se pot sterge cu carpa umeda;

Dimensiuni montat : 95*53*82 cm

Dimesniuni colet: 98X58X15 cm

 

CONTINUT PACHET

Patut – cos  x 1

Cos depozitare x 1

Salteluta x 1

Plasa protectie x 1

Manual romana  x 1

Manual engleza x 1

Nu lasati la indemana copiilor sau fara supravegherea unui adult responsabil!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

 

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Este posibil să îți placă și

CLD
care|love|devotion

cld pagina de produs
Imagine responsive CLD 7
keyboard_arrow_up